Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Masszázs a Hotel Forrásban Szegeden

Gyógyászat:
A szálloda közvetlen közelében elhelyezkedő Napfényfürdő Aquapolisban a fejlesztéseknek köszönhetően a korábbinál nagyobb kapacitással rendelkező, modernebb, színvonalasabb gyógyászati szolgáltató egység került kialakításra, ahol lehetőség van a mozgásszervi betegségek kezelésére, illetve rehabilitációra. Az új gyógyászati részlegben az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: gyógytorna szobák; fizikoterápiás szobák; víz alatti sugármasszázs (tangentor) helyiségek; szénsavas fürdők; gyógyvizes kádfürdők; iszappakolás; csoportos víz alatti tornamedence; gyógyvizes medence; súlyfürdő; orvosi gyógymasszázs; gyógytornaterem. A projekt keretében a gyógyászati részlegen belül új elemként 14 kétágyas szobával rendelkező nappali kórház épült - Magyarországon egyedülálló módon.
A vendégeknek lehetőségük van vérvizsgálatra is a Kohán Orvosdiagnosztikai Laboratórium által. A fürdő vizét a Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvize táplálja, mely kiválóan alkalmas belgyógyászati, mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére. A Napfényfürdő gyógyászati szárnyában fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések széles választéka vehető igénybe szakorvosi felügyelet mellett.
Kezelhető betegségek:
mozgásszervi betegések (idült kopásos csont és ízületi megbetegedések; idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések; baleseti utókezelés, sérülések utókezelése; csontritkulás; idült derékfájás) és belgyógyászati betegségek (szív- és érrendszeri betegségek; tüdőbetegségek)
Ellenjavallatok:
lázas állapot, fertőző betegségek, rosszindulatú daganatos megbetegedések, visszérgyulladás, trombózis, szív- és keringési elégtelenség, magas vérnyomás, szívinfarktus utáni állapot (6 hónapig), terhesség, tuberkolózis, epilepszia, nyílt seb.

Hotel Forrás Szegeden - wellness szolgáltatások

 

 

Vízgyógyászati kezelések:
- gyógyvizes, gyógymedence (a három gyógyvizes medencében különböző hőfokú nátrium-hidrogénkarbonátos ásványvíz van. A gyógyvizes fürdő időtartama 15-40 perc lehet a beteg általános állapotát figyelembe véve)
- gyógyvizes kádfürdő (az egyszemélyes gyógyászati kádban történő kezelést balneoterápiás végzettséggel rendelkező dolgozók felügyelik)
- szénsavas fürdő (elsősorban szív- és érbetegségek, valamint csontritkulás kiegészítő kezelésére javasolt. A szénsavval dúsított fürdővíz jó hatással van a vérkeringésre)
- súlyfürdő (az orvos által előírt dozírozás teljes betartásával, hónalj alatti támasztással, vagy nyaki függesztéssel a vízben elérjük az izomspazmusok oldódását, a csigolyák közötti kisízületek optimális működését és a csigolyák közötti rések helyreállítását)
- iszappakolás (hévízi iszappal történik a kezelés, mely méregteleníti a bőrt és a szervezetet, fokozza a vérkeringést és pótolja a hiányzó ásványi anyagokat)
- víz alatti vízsugár masszázs (tangentor, izomtónus - csökkentő és a perifériás erekben növeli a keringést)
- orvosi gyógymasszázs (az orvos által meghatározott teljes vagy részleges masszázs, hatására oldódnak az izomspazmusok, frissítő hatással van a vér-és nyirokkeringésre.)
- víz alatti gyógytorna  (diagnózisok szerinti megosztással lehetőség van gerinc, csípő, láb és kar-váll tornákra. A felhajtóerő hatására a vízben mozgó test súlya csökken, így nem terheli az izületeket, nő a mozgáspálya.)
- komplex fürdőgyógyászati ellátás (min. 4 különböző gyógyászati ellátásból áll, melyet fürdőorvosok írnak fel)

Fizikoterápiás kezelések:
- Egyéni és csoportos torna (a betegek a gyógytornász felügyelete mellett tanulhatják meg a betegségüknek megfelelő gyakorlatokat)
- Lézerkezelés (fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunmoduláló és biostimulációs hatása van, javítja a szövetek regenerációs képességét)
- Ultrahang (fokozza a vérátáramlást, melegíti, lazítja az érintett területeket mikromasszázs hatáson keresztül; kitűnő izomrelaxáló és fájdalomcsillapító hatása van)
- Iontofrézis (izomlazító, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatással rendelkező elektromos kezelés)
- Galvánáram kezelés (fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, javítja az idegek vezetését, illetve értágító hatása miatt alkalmas érszűkület kezelésére)
- Tens Interferencia (gyulladáscsökkentő, izomlazító, fájdalomcsillapító hatását elsősorban az idegek stimulációján keresztül éri el)

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614
Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614
Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Árak - Online Foglalás

Hunguest Hotel Forrás**** Szeged - Akciós félpanziós wellness hotel Szegeden
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Érkezés ideje:
Távozás ideje: